Головна » 2019 » Лютий » 1 » Акція "Подаруй бібліотеці книгу" стартувала...
11:46
Акція "Подаруй бібліотеці книгу" стартувала...

 Друзі, чи знали ви, що 14 лютого – це не лише День усіх закоханих, а й Міжнародний день дарування книг? Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day) – це добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур. Ідею підказав її маленький син, який запитав маму, чому немає особливого дня, коли люди дарують один одному книги.

Еммі вдалося донести важливість цієї ініціативи та надихнути людей приєднатися. Проектом відразу ж зацікавилися відомі блогери, письменники, активісти. І тепер цієї чудової традиції дотримуються по всьому світі.

Мета цього дня дуже проста — подарувати кому-небудь хорошу книжку і надихнути інших вчинити так само. 

Це одне з наймолодших свят в календарі, його святкують з 2012 року. У цей день, зазвичай, прийнято дарувати книжки один одному та членам родини, залишати книжки в людних місцях, надавати знижки в книгарнях, організовувати волонтерські кампанії зі збирання книжок, жертвувати твори друку бібліотекам.

Правда ж, книга – то чудовий подарунок і коханим, і рідним? А ще: КНИГАчудовий подарунок РІДНІЙ БІБЛІОТЕЦІ!

Тож звертаємось до Вас з проханням, якщо маєте вдома книги, які вже прочитали і не користуєтесь ними – потіште свою бібліотеку – подаруйте 14 лютого їй книжечку і приєднайтесь до дарування книг бібліотекам Віньковеччини.

Дякуємо всім, хто уже долучився до акції і уже цьогоріч подарував  Віньковецькій РДБ книги. 

Це - Андрій Шевченко, учень 6 класу Віньковецького ліцею та один із найактивніших користувачів нашої бібліотеки. 

Переглядів: 242 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close