Головна » 2019 » Листопад » 22 » Година пам'яті "Україна в смертельних обіймах голоду"
16:02
Година пам'яті "Україна в смертельних обіймах голоду"

    23 листопада кожен українець вшановує пам'ять людей, які померли від страшної голодної смерті, запалена свічка на вікні і молитва являється страшним нагадуванням тих жахливих подій. Такої жорстокої трагедії, яку пережив український народ у 30-х роках ХХ століття  не знала, мабуть, жодна країна.

        Голодомор - це невиліковна рана нашої історії, величезний смуток і скорбота, геноцид української нації. Це маленькі діти, які ніколи не виростуть, це дорослі, які не принесуть хліб до столу своїй сім'ї, бо вже немає сім'ї, немає нічого і нікого...

    Важко уявити, що все це вже в минулому. Але народ вистояв, і головне завдання українців  не забувати про страшні події в нашій історії для того щоб таке більше ніколи не повторилося. 

    Для того, щоб діти пам'ятали і знали свою історію у читальному залі для дітей Віньковецького БДЮТ був проведений екскурс у історичні події 32-33 років ХХ століття, оформлена книжкова виставка. Діти активно обговорювали переглянуті відео і залишились під глибокими враженнями від почутого та побаченого.

Переглядів: 274 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close