Головна » 2020 » Березень » 5 » ІІ етап "КНИГОМАНІЯ 2020"
11:37
ІІ етап "КНИГОМАНІЯ 2020"

   Найактивніші та найзавзятіші читачі бібліотек-філій Віньковецького району зустрілись сьогодні у читальній залі районної бібліотеки для дітей. Уже традиційно щороку на базі Віньковецькоїї РДБ проходить ІІ етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія».

    Учасники проявили неабияку ерудицію, кмітливість, наполегливість та знання сучасної і класичної літератури. Упродовж кількох місяців діти читали книжки з української та зарубіжної літератури, що не входять до шкільної програми, вели свої читацькі щоденники, в яких записували враження від прочитаних книжок. На конкурсі розповідали про себе та улюблений твір, хизувались своїми досягненнями у презентаціях, показували танці, малювали плакати до обраних творів.

    Оцінювали наших читачів: Марина Жук, провідний бібліотекар відділу обслуговування Віньковецької ЦРБ, Людмила Коваль, директор Віньковецького БДЮТ, Артур Закордонець, член Національної спілки  письменників України та член Віньковецької районної літературної спілки "Огневежа".

     Нелегко було сьогодні  журі визначити хто із наших юних читачів таки найкращий книгоман. Почесне звання «Суперчитач Віньковецького району» виборювали юні читачі: Сікорська Анастасія (П.-Олександрівська ЗОШ, 6 клас), Квасньовська Юліанна (Дашковецький НВК, 7 клас), Дудурич Катерина (Петрашівська гімназія, 7 клас), Гвоздовська Софія (Подолянський НВК, 7 клас), Трач Максим (Яснозірський НВК, 7 клас), Гонголь Уляна (В.- Олександрівський НВК, 6 клас), Чайковський Володимир (Калюсецький НВК, 6 клас), Черепуха Богданна (Осламівська ЗОШ, 6 клас), Галкіна Анастасія (Петрашівська гімназія, 7 клас), Шевченко Андрій (Подолянський НВК, 6 клас).
Перемогу здобув справжній книгоман, який лише від початку нового року прочитав понад 100 книг, читач районної бібліотеки для дітей Андрій Шевченко, який прийматиме участь у обласному етапі конкурсу за головний приз – поїздку на Дитячий форум – Фестиваль «Книгоманія – 2020», що відбудеться 24-26 квітня у м. Львові.

Переглядів: 405 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close