Головна » 2018 » Лютий » 2 » Книга - світ, книга - серцю привіт
15:35
Книга - світ, книга - серцю привіт

1 лютого гостинна зала районної дитячої бібліотеки зібрала в дружнє коло учнів 1-х класів групи продовженого дня Віньковецького НВК на інформаційний дайджест «Книга – світ, книга – серцю привіт».  Для школярів під керівництвом класного керівника  А.В.Чумаченко влаштували справжнє свято книги, на якому діти продемонстрували свої знання та ерудицію. Дайджест розпочався екскурсією по бібліотеці. Бібліотекар Наталія Любовецька вітала маленьких читачів на відділі обслуговування 1-4 класів.
 

Учні дізнались про важливу роль книги, яка є і надійним другом, і добрим порадником в житті та вагоме значення творчого читання,  а це, насамперед, коли «читають не лише очі, а й розум і серце».  Діти дізнались про правила користування бібліотекою, що таке читацький формуляр, як вибирати книги у відкритому фонді. Учні взяли активну участь у "Казковій вікторині",  в якій відгадували літературних героїв улюблених казок. Стало зрозуміло, що гості бібліотеки – завзяті читачі, які із задоволенням гортають сторінки казок і добре їх знають. Адже вони користуються великим попитом серед дитячої читацької аудиторії. Крім того малята проявили неабиякі знання мультфільмів у "Мультвікторині" та уважність у грі "Знайди зайве".

Огляд прочитаних книг зробив користувач бібліотек І.Жук, учень 3-го класу Віньковецького НВК. Бібліотекарі залюбки запросили учнів ознайомитися з книгами, які зберігаються у бібліотеці та зробили презентацію інтерактивної книги "Гарбузовий рік" Катерини Бабкіної.

Дивовижне враження на дітей справило знайомство зі світом мудрих книг, які вчать бути добрими, чуйними, справедливими. Прощаючись, вони пообіцяли незабаром повернутись за новими книгами.

Переглядів: 420 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close