Головна » 2018 » Серпень » 28 » Конкурс «Лідер читання»
09:18
Конкурс «Лідер читання»

    Конкурс «Лідер читання» – свято книги  і тих, хто любить це нетлінне і вічне творіння людства.
     Як завжди, він є відкритим і проводиться в формі творчого змагання серед користувачів бібліотек Віньковецького району, які одночасно є учнями 5-7 класів.
     27 серпня на базі Віньковецької районної дитячої бібліотеки відбувся ІІ районний етап конкурсу. 
До участі у змаганні допускалися переможці І етапу, що пройшов у 13  сільських бібліотеках-філіях Віньковеччини. Всього під час І етапу конкурсних змагань,  який цьогоріч проходив у рамках заходів літніх читань, взяло участь 106 учасників – учнів 5-7 класів.
     Конкурсантами районного, ІІ етапу змагань стало 16 дітей, які із гідністю представляли сільські бібліотеки і виборювали почесне звання кращого читача Віньковеччини та можливість представити район на обласному етапі конкурсу.
 
  З метою різностороннього і об’єктивного оцінювання учасників конкурсу та визначення переможців було створене компетентне журі, до складу якого увійшли: Леся Володимирівна Бурковська, викладач будинку дитячої та юнацької творчості, Світлан Василівна Кушнір – провідний бібліотекар центральної районної бібліотеки, Лариса Анатоліївна Баранюк, бібліотекар І кат. центральної районної бібліотеки. За визначеними в положенні критеріями, серед яких були презентація своєї улюбленої книги, розуміння тексту вміння аналізувати, креативність, артистизм, рівень виконання творчої роботи, відповіді на додаткові питання, журі виставляло бали та записувало на рахунок кожного учасника. Відповідали конкурсанти і на попередньо підготовлені тестові завдання.
Під час кожного із турів конкурсу наші юні читачі черговий раз довели, що вони дійсно читають, можуть вразити власною ерудицією та вмінням захоплююче розповідати, читати власні вірші, представляти творчі роботи, презентації, співати. Розповідаючи про свої улюблені книги, літературних героїв, улюблених письменників діти щиро переконували, що їхня книга найкраща в світі.

    Але за умовами конкурсу необхідно було визначити лише одного переможця. Учасники, які дійсно були найцікавішими, найбільш ерудованими, найяскравішими та найкраще підготовленими, зайняли призові місця, а саме користувачки Осламівської бібліотеки Фризюк Ірина (5 клас) – І місце, Великоолекандріської бібліотеки Бабурик Віолетта (7 клас) – ІІ  місце, Осламівської бібліотеки  Шевчук Діана (7 клас) – ІІІ місце.  
     Усі учасники конкурсу біли нагородженні дипломами, а переможці – грамотами та пам’ятними подарунками.

Переглядів: 355 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close