Головна » 2019 » Жовтень » 8 » Літературні варіації «Не каюсь, не змінююсь, завжди я тільки Такий»
13:23
Літературні варіації «Не каюсь, не змінююсь, завжди я тільки Такий»

   8 жовтня у районному будинку культури відбулася зустріч патріотом своєї держави, поетом і прозаїком, членом Національної Спілки письменників України, членом Віньковецької районної літературної спілки «Огневежа», учасником АТО Артуром Закордонцем. 

  На ювілей завітали: перший заступник голови райдержадміністрації В.Лужняк, заступниця голови райдержадміністрації Л.Коваль, селищний голова В.Ананчук, начальник відділу культури О.Слишинська, які вручили ювіляру грамоти та подарунки. Отримав вітання винуватиць свята і від своїх бойових побратимів у особі В.Задворного, голови ГО «Віньковецька районна спілка учасників АТО», колег – працівників районної газети «Сільські новини», друзів по перу – членів районної літературної спілки «Огневежа», односельців.

   На сцені красувалась книжкова виставка присвячена творчості письменника, яку організували працівники Віньковецької РДБ та Віньковецької ЦРБ. Звучали поезії у виконанні працівників бібліотеки Л.Матковської та Л.Баранюк, від яких, за словами самого автора та присутніх в залі, мороз по шкірі.  Гарні, щирі слова чергувалися з чудовим, майстерним виконанням пісень на слова ювіляра Н. Кохан, - "Вперше звучали  мої пісні жіночим голосом", - говорить сам автор.

   

Переглядів: 272 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close