Головна » 2019 » Червень » 1 » Ми родом із дитинства
07:35
Ми родом із дитинства

Щороку в перший день літа у всьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей - свято, що дарує безліч щасливих посмішок, радості, веселощів та гарного настрою не лише для дітей, а й для дорослих, які хоч на деякий час, але повертаються у своє щасливе дитинство.

 31 травня з нагоди цього дня у нашому селищі відбулось  свято дитинства "Хай лунає сміх  дитячий", у програмі якого були і спортивні змагання, і майстер-класи, і ярмарок солодощів, кошти від якого пішли на лікування важкохворого хлопчика, і безпрограшна лотерея, і лялькова вистава, і конкурс юних вокалістів "Яскраві діти Віньковеччини".

Працівники районної дитячої бібліотеки долучились до святкувань та провели для дітей цікавий квест "Ми родом із дитинства", участь у якому взяло  дві команди. Учасники, відгадуючи хитромудрі загадки, шифрограми, показали неабияку кмітливість, швидкість, ерудицію та неабияке прагнення до перемоги.

 Та гра є гра, і команда "Супер-дівчата" у складі Павлішеної Мар'яни, Заєць Анастасії, Пересади Каріни, Побережної Віталіни, Міронової Анастасії та Рак Альони, із чималим відривом здобули перемогу над командою "Шумахери" (Кошай Назар, Бойко Захар, Трембовецький Павло, Нікільчук Даніїл, Гуцал Максим і Мазір Олександра). 

Але цього дня ніхто не  залишився без подарунка - усі учасники отримали заохочувальні призи та грамоти за участь та перемогу у квесті. А на завершення поласували смачним морозивом, яким пригощали меценати свята.

 Крім того, усі учасники свята мали змогу познайомитись із  цікавою літературою із фондів районної дитячої бібліотеки  на  книжково-ілюстративній виставці  "Book summer"  та знайти книгу собі до душі у час літніх канікул.

Переглядів: 300 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close