Головна » 2018 » Лютий » 6 » Правовий дартс "Небезпечні зустрічі в Інтернеті"
15:22
Правовий дартс "Небезпечні зустрічі в Інтернеті"

 З кожним роком кількість користувачів світової мережі неухильно зростає. Більш того, разом із дорослими, доступ до комп'ютера отримують також і діти, а тому не секрет, що серед відвідувачів Інтернету зростає частка юної аудиторії.

Життя в Інтернеті так схоже на реальне життя! Тому частіше сучасні підлітки надають перевагу не живому спілкуванню, а спілкуванню у віртуальному світі, бо Інтернет надає дуже багато різних можливостей: можна знайти додаткову інформацію на урок, послухати новинки в музиці, подивитись відеоролики та поспілкуватися з друзями.

Але наскільки безпечний Інтернет і як уникнути небезпеки в Інтернеті, що треба нам про неї знати, а також про тих, хто її спричиняє?

 В рамках відзначення Дня безпеки в Інтернеті 6 лютого працівниками районної дитячої бібліотеки проведено правовий дартс "Небезпечні зустрічі в бібліотеці". Захід був проведений для учнів старших класів. На ньому обговорювались питання небезпеки, які можуть існувати в Інтернеті; «дорослий» і незаконний контент (порнографія, азартні ігри, реклама тютюну і алкоголю); онлайн насилля; розголошення особистої інформації.

Діти активно брали участь в обговоренні цих питань, розказували про СПАМ та мережний етикет. В кінці уроку були зачитані правила Інтернет-Безпеки та Інтернет-Етикету для дітей і підлітків. Урок був цікавим і корисним.

Переглядів: 383 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close