Головна » 2018 » Лютий » 14 » Розтануть сніжинки від веселої Валентинки
15:27
Розтануть сніжинки від веселої Валентинки

 Вже традиційно на День святого Валентина в районній дитячій бібліотеці гамірно та весело. Сьогодні працівники бібліотеки провели  для користувачів бібліотеки майстер-клас "Розтануть сніжинки від веселої Валентинки".З нагоди романтичного  свята в залі вирувала гарна,святкова атмосфера. Спілкуючись з дітьми,  з‘ясувалося, що День святого Валентина одне з найулюбленіших свят дітей.

На початку майстер-класу бібліотекар Н.Любовецька познайомили присутніх з історією виникнення свята та традиціями його святкування в різних країнах світу, із різноманітними техніками виготовлення листівок.

 А далі відбувся сам майстер-клас із виготовити цікавих та оригінальних валентинок, адже нема нічого ціннішого за подарунок, що зроблений власноруч.  Ведуча майстер-класу допомагала ідеями та порадами, які кожен втілював у власному баченні. 

Бажання виготовити найоригінальнішу та найкрасивішу листівку  додавало приємних емоцій. 

Веселе товариське спілкування захопило всіх учасників, яким подобається затишна аура нашої території творчості. Адже тут можна почути цікаві історії, отримати імпульс до нових задумів, просто приємно провести час та поспілкуватись у дружній атмосфері.

  

Переглядів: 353 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close