Головна » 2019 » Квітень » 11 » Суперчитач Віньковецького району 2019
09:41
Суперчитач Віньковецького району 2019

   10 квітня у читальній залі Віньковецької районної дитячої бібліотеки відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія - 2019», у якому прийняли участь 10 чудових кункурсантів, переможців І етапу конкурсу.
   З метою різностороннього і об’єктивного оцінювання учасників конкурсу та визначення переможців було створене компетентне журі, до складу якого увійшли: Петро Іванович Староста, поет, очільник районної літературної спілки «Огневежа», Леся Володимирівна Бурковська, викладач БДЮТ, Світлана Василівна Кушнір, провідний бібліотекар ЦРБи. 
   Під час кожного із турів конкурсу наші юні читачі черговий раз довели, що вони дійсно читають, можуть вразити власною ерудицією та знаннями. Розповідаючи про свої улюблені книги, літературних героїв, улюблених письменників діти щиро переконували, що їхня книга найкраща в світі.

   Але за умовами конкурсу необхідно було визначити лише одного переможця. І нею стала користувачка Дашковецької сільської бібліотеки-філії Вовк Олександра, яка хоч і з невеликим відривом, але за загальними результатами набрала найбільшу кількість балів. Виборовши почесне звання «Суперчитач Віньковецького району 2019», вона буде представляти район на ІІІ етапі конкурсу «Книгоманія – 2019», який незабаром відбудеться у Хмельницькій обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Шевченка.

  

Переглядів: 236 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close