Головна » 2018 » Грудень » 3 » Свято доброти та милосердя
15:21
Свято доброти та милосердя

  Уже традиційно працівники районної дитячої бібліотеки долучаються до відзначення Міжнародного дня людей з особливими потребами. Цьогоріч святкова зала кафе "Макс" зібрала діток і батьків на святі доброти та милосердя "Дивись на нас, як на рівних", щоб у передноворічні дні подарувати усім гарний настрій, тепле спілкування, солодкі подарунки.

  На свято завітали  голова районної державної адміністрації О. Коцемір спільно з головою  районної ради А. Ходюком, селищний голова В.Ананчук, начальник управлiння соцiального захисту населення В.Курманський,  голова районного товариства інвалідів А.Мазуренко, представники народного депутат В.Бондара В.Ящук та В.Морозовський, які вручили дітям подарунки та побажали усім міцного здоров'я та мирного неба над Україною.

  Музичні вітання лунали від вихованців дитячої школи мистецтв Богдана Задворного, Крістіни Премякової, Івана Марценюка, Павла Трембовецького, Вікторії Шершун, Крістіни Коваль, Адріани Курбанової.

  А працівники бібліотеки разом із помічницею - веселою Няшою (Валерією Жук) провели цікаві конкурси та вікторини. Наввипередки діти розгадували цікаві загадки, із римованих рядків впізнавали знайомих із дитинства літературних героїв, вгадували улюблені мультфільми у мультвікторині.  

Звучало багато пісень, сміху та веселощів, діти танцювали та декламували улюблені вірші, а серця зігрівали щирі посмішки та доброта.

Переглядів: 390 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close