Головна » 2018 » Листопад » 15 » Тепло дитячих посмішок
15:52
Тепло дитячих посмішок

     І хоч за вікном останні осінні дні,  погода уже не радує теплом, а сонце усе рідше і рідше дарує із-за хмар свої яскраві промені, та у районній дитячій бібліотеці сьогодні було тепло та сонячно від щирих дитячих посмішок вихованців дитячого садка №2 «Колобок». Маленькі чомучки старшої групи «Веселка» разом із вихователем Л.В.Процюк та нянею Ю.П.Швець завітали до нас на екскурсію.


   Бібліотекар провела для дітей оглядовий екскурс абонементом відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів, ознайомила з роботою бібліотекаря, з правилами користування, книжковим фондом. Ще малята дізнались що таке формуляр читача, як потрібно ставитись до книг. Маленькі відвідувачі жваво цікавились книжками та журналами, слухали розповідь бібліотекаря про книги. Кожна книга це результат праці великого колективу і її треба берегти, щоб вона жила довго-довго, щоб її могли прочитати багато дітей. У кожної книги є своя точна адреса «кімнатая» і навіть місце. Коли книга іде в гості до читачів, місце її вільне. Повернувшись «додому» – у  бібліотеку, вона знову стає на своє місце. Наввипередки хлопчики та дівчатка розгадували загадки біля книжкових виставок, розповідали про свої улюблені казки.
    
     У  читальній залі на дітей чекали цікаві вікторини про улюблену пору року зиму, яка ось-ось переступить наш поріг, про свійських та диких тварин, польові квіти. І не зважаючи на свій юний вік, показали не аби-які знання, кмітливість та ерудицію. Далі усі переглянули мультиплікаційний фільм, ознайомились із яскравими дитячими періодичними виданням, розмальовували розфарбовки,  складали пазли.
    Після екскурсії вихованці дитячого садочка зрозуміли, що потрібно старанно навчатись, бо на них чекає безліч чудових і цікавих книг у бібліотеці, які відкривають їм шлях до пізнання світу.

Переглядів: 284 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close