Головна » 2019 » Травень » 23 » Вікторина "Казки країн ЄС"
12:08
Вікторина "Казки країн ЄС"

Представництво ЄС в Україні розпочало Проект "Інформаційна підтримка ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні". Віньковецька РДБ також приєдналась до цього проекту і у рамках запланованих заходів у шкільній медіатеці провели вікторину "Казки країн Європи", у якій прийняли участь учні 4-А класу Віньковецького ліцею (класний керівник Колотило Л.В.).

  

     Найперші твори, які починають читати людині - це казки. І саме завдяки казці ми стаємо добрішими, бачимо красу навколишнього світу, засуджуємо зло, мандруємо по різних світах, де відбуваються дива.

      Діти утворили дві команди -  команда дівчат проти  команди хлопців. Захід складався із кількох раундів, першим із яких був конкурс "Розминка", під час якого читайлики показали, наскільки добре вони знають відомі казки Європи. У другому етапі "Назви більше", потрібно було назвати чарівні предмети, а під час завершального етапу,  капітани команд зустрілись у двобої "Пригадай друзів". Не зважаючи на значну меншість, із мінімаьним відривом перемогла команда дівчат  "Сонечко".

    

І на завершення усі залюбки пограли  гру "Так/Ні", де кожен проявив логіку, знання літературних героїв та креативність.

 

Переглядів: 298 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close