Головна » 2019 » Вересень » 29 » Всеукраїнський день бібліотек
10:07
Всеукраїнський день бібліотек

   27 вересня  у читальній залі центральної районної бібліотеки пройшли урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек. На свято завітали заступник голови райдержадміністрації Л.Коваль, начальник відділу культури О.Слишинська, які знайшли теплі, щирі слова на адресу бібліотекарів.
    За результатами експрес-дослідження, яке було проведено працівниками районної дитячої бібліотеки, грамотою відділу культури і медаллю «Найактивніший читач районної дитячої бібліотеки» нагороджено Шевченко Андрія, який лише за цей рік прочитав понад 76 книг. Андрій навчається у шостому класі Подолянського НВК і його спектр інтересів у читанні надзвичайно різноманітний. Також Андрійко посів друге місце у районному етапі конкурсу «Лідер читання 2019», та з таким завзяттям до читання, безумовно, попереду його очікує ще безліч перемог! Були названі імена усіх бібліотечних працівників, а ті хто недавно вступив до наших лав склали жартівливу присягу на вірність професії

  Ведучі Лариса Матковська та Марина Жук подарували присутнім позетивний настрій розповівши жартома про "легку " роботу бібліотекаря.

    Кожен отримав у подарунок "Солодку пігулку для щастя" і гарний настрій.

Переглядів: 266 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close