Головна » 2018 » Лютий » 3 » Журнали і газети - малятам планети
15:18
Журнали і газети - малятам планети

2 лютого у районній дитячій бібліотеці з учнями 2-х класів групи продовженого дня Віньковецького НВК пройшов медіа-урок "Журнали і газети - малятам планети", метою якого було знайомство молодших школярів з журналами і газетами дитячої книгозбірні та формування у дітей уміння знаходити цікаву та корисну інформацію з періодичних видань.

Бібліотекар Н.Любовецька розповіла дітям про історію виникнення періодики, про те, який шлях пройшов український дитячий журнал і яким він є сьогодні.

Відомо, що в Україні щорічно видається близько 100 назв дитячих газет і журналів. Діти дізналися, які газети та журнали передплачує районна дитяча бібліотека для молодших школярів.

Під час бесіди учні зрозуміли, що читання періодики допомагає у навчанні, вчить логічно мислити, відкриває таємниці навколишнього світу, дає можливість весело і змістовно провести дозвілля, навчає робити цікаві речі. Урок носив елементи як теоретичного, так і практичного характеру. Діти вчилися самостійно вибирати рубрики з дитячих газет і журналів, розповідали цікавинки з них, висловлюючи свою думку.

Переглядів: 444 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close