Головна » 2018 » Липень » 26 » Екологічна гра "Йдемо в гості до природи"
13:18
Екологічна гра "Йдемо в гості до природи"

  Найбільшу насолоду і радість, найпалкішу любов до рідного краю, до життя викликає спілкування з природою. Щасливі ми, що народилися і зростаємо на такій чудовій українській землі, серед неповторної краси природи. Люди дістали у спадок від попередніх поколінь щедрі землі, повноводні річки, казкові гори, моря, зеленочубі лісові масиви. Небачено активна і  непродумана діяльність людини сьогодні супроводжується знищенням природних ресурсів і забрудненням навколишнього середовища.  Біосфера планети перебуває в критичному стані, коли до глобальної катастрофи залишилися лічені кроки.

"Йдемо в гості до природи" - саме під таким гаслом днями в стінах читальної зали нашої бібліотеки відбулася  екологічна гра, на яку завітали вихованці дитячого садочка "Колобок".  У легкій і цікавій для діток формі Наталія Любовецька, бібліотекар І кат., розповіла цікаві факти про природу, про гострі питання екології та охорони навколишнього середовища.

Під час вікторин дітки демонстрували свої знання про птахів, звірів і дерева. Згадували пісні, літературні твори, відгадували загадки про природу. 

А на останок переглянули цікавий мультфільм, ознайомились із дитячими періодичними виданнями, пограли настільні ігри та розмальовували розмальовки.

   $IMAGE4$  $IMAGE5$

Переглядів: 411 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close