Головна » 2020 » Лютий » 21 » І етап конкурсу "Книгоманія 2020"
15:34
І етап конкурсу "Книгоманія 2020"

    Стартував 16-й всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія» для учнів 6–7 класів. Головним координатором проведення конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2020»  на всеукраїнському рівні є громадська організація «Форум видавців». Головною метою цього конкурсу є заохочення дітей до систематичного читання та  формування духовної  культури молодого покоління.

                              Однією з головних умов конкурсу залишилось читання дітьми літератури з позашкільної програми, ведення читацьких щоденників та представлення на усіх етапах улюбленої книжки, яку можна порекомендувати своїм ровесникам. 

    На першому етапі «Книгоманії 2020» який відбувся 21 лютого у приміщені Віньковецької районної бібліотеки для дітей учасники конкурсу активно і творчо продемонстрували ерудицію та знання літератури у  таких  конкурсних змаганнях: «Моя улюблена книга», «Мій читацький щоденник», «Сучасні українські автори», а також мали можливість отримати додаткові бали за пости в соцмережах, де описано враження від прочитаних книг.

      Оцінювали наших учасників журі у складі провідного бібліотекаря відділу обслуговування Віньковецької ЦРБ Марини Жук, провідного бібліотекар відділу обробки Віньковецької ЦРБ Галини Слишинської, керівника гуртка «Паперопластика» Віньковецького БДЮТ Лесі Бурковської.

      Шевчченко Андрій учень 6-го класу Подолянського НВК показав високий рівень обізнаності у сфері літератури та здобув диплом переможця і подарунок. Учасники Ліза Ларіонова учениця 6-В Віньковецького ліцею, Саківська Софія учениця 7-Б Віньковецького ліцею, Штойко Сергій ученя 6-Б класу Віньковецького ліцею отримали сертифікат та символічний подарунок за участь у конкурсі.

       Хоч і мало було тих хто хотів перевірити свої знання та позмагатись із ровесниками, але атмосфера яка панувала у залі заворожувала і хотілось розтягти цей приємний  момент спілкування якнайдовше. Усі учасники дивували своїм потягом до книги та сміливо відповідали на запитання шановних членів журі, не боючись схибити чи сказати щось не те.

Переглядів: 358 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close