Головна » 2018 » Листопад » 22 » Історичний спомин "Ти у наших серцях, Україно!"
09:24
Історичний спомин "Ти у наших серцях, Україно!"

 Україна – це територія гідності й свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – наш Майдан 2004 року, який був святом Свободи, і Революція 2013 року – Революція гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.  

21 листопада працівники районної дитячої бібліотеки спільно із гуртком "Ми - українці" будинку дитячої та юнацької творчості  провели історичний спомин "Ти у наших серцях, Україно!".

Ведучі заходу Богдан Волковинський, студент КУК, та Наталія Любовецька, бібліотекар І кат. РДБ, розповіли про ті трагічні події у листопаді 2013 р. - лютому 2014 р., коли на Євромайндані народилась Небесна сотня – герої української революції. Вони назавжди увійшли в історію країни як борці за повноцінну європейську українську державу та справедливість. Сміливість і жертовність людей, які беззбройні гинули під кулями снайперів, просто вражають.

Вихованці гуртка "Ми - українці"  з керівником Інною Любою (учасницею Мадануу, волонтером АТО) виконали два флеш-моби "Перлина - Україна" та "Ми змінимо світ!".

 Лейтмотивом усього заходу звучали слова: "Ми – єдина країна!" Попри всі негаразди, що відбуваються зараз, всі ми прагнемо одного – миру, спокою, міцної та квітучої держави та чистого неба над головою!

 

Переглядів: 269 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close