Головна » 2021 » Серпень » 20 » Мадруємо з книгою "Велопрогулянка до лісу"
21:58
Мадруємо з книгою "Велопрогулянка до лісу"

    20 серпня напередодні святкування 30-річчя Незалежності України, разом із користувачами ВОД Центральної бібліотеки й провідним бібліотекарем Ларисою Матковською організували велопрогулянку по куточках Віньковеччини.

     Маленька мандрівка в останні дні літа у гарній компанії та із велобайками зробили наш день незабутнім. Книга у мандрівці, нехай навіть за село, чи у поле - це рецепт гарно проведеного часу. Тому, після того, як прокатали половину дороги, напоїли лісових комарів, розпалили багаття та зайшли до маленького водоспадик зробити селфі, ми насолоджувались сторінками з історії України. Пригадали події, які вплинули на становлення незалежності України. 

      Послухали шепіт лісу, поспівали і своїх пісень. Тим часом коли ми насолоджувались морально, наші шлунки вже нагадували про те, що пора б і поїсти. Добре що звичка усюди тицяти бульбу спрацювала і цього разу, тому наші шлуночки раділи не лише тим купленим смаколикам, а й печеній картоплі.

  Фізична активність завжди приносить позитивні емоції, тому втомлені і задоволені ми дістались першого магазину і втамувати свою спрагу.

Переглядів: 133 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close