Головна » 2019 » Лютий » 6 » Ми - за безпеку Інтернету...
11:09
Ми - за безпеку Інтернету...

 5 лютого, в рамках заходів до Дня безпечного Інтернету, проведення якого ініційоване європейськими некомерційними організаціями European School Net та Insafe,   у Віньковецькій районній дитячій бібліотеці  відбувся веб-урок «Безпека та  етика у віртуальному світі».

В ході уроку бібліотекар ознайомила дітей з правилами безпечного Інтернету, вони дізналися про такі поняття як «секстинг» та «онлайн-грумінг», переглянули відео «Online сексуальне насильство над дітьми в Інтернеті (онлайн-грумінг)» а також обговорили позитивні і негативні сторони мережі Інтернет та виробили основні правила поводження в Інтернеті.

На сьогодні проблема безпеки дітей в Інтернеті постала особливо гостро. Аудиторія користувачів всесвітньої мережі дедалі розширюється і її переважну частину становлять діти та підлітки, які не усвідомлюють повністю загроз, що можуть чекати їх у віртуальному просторі.

По закінченню усі учасники веб-уроку дійшли висновку, що безпека в спілкуванні у мережі Інтернет може зашкодити не лише кожному зокрема, але й сім’ї та друзям, а тому від кожного з нас залежить наша безпека в онлайн просторі.

 

Переглядів: 257 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close