Головна » 2022 » Червень » 1 » Сhildren-fest "Бібліотека об'єднує друзів"
12:57
Сhildren-fest "Бібліотека об'єднує друзів"

Ура! Нарешті літо! Позаду навчання, уроки, невиконане домашнє завдання! Попереду - три місяці літа, охоплені великою надією на те, що зовсім скоро над усією Україною буде нарешті блакитне і МИРНЕ небо!
Сьогодні, 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, Центральна бібліотека зібрала неймовірно позитивних, мега веселих діток на сhildren-fest "Бібліотека об'єднує друзів". Просто не можливо описати словами, на скільки талановиті, щирі, кмітливі дітки завітали цього дня до нас!
І хоч вранці дощик спробував завадити, але це йому зовсім не вдалося! На радість усім сонечко та блакитне небо з де-не-де пробігаючими хмарками показало усім - настало літо! Розпочалось свято виставкою-конкурсом дитячих малюнків "Діти України за мир" та конкурсом малюнку на асфальті "Як у нас на Україні !". Діти пензликом і фарбами, олівцями, крейдою показали усім, що головна мрія діток - МИР на всій Землі!

Далі патріотичний флешмоб "Все буде Україна!" під чуйним керівництвом Насті Пруської, активної користувачки нашої бібліотеки підняв настрій усіх запальним танком та піснею "Ой у лузі червона калина".
А завершальним акордом свята став квест "Всі різні - всі свої". Ви навіть не уявляєте, які кмітливими та ерудованими виявились учасники квесту. Майже не докладаючи зусиль вони виконали усі досить складні завдання та в нагороду отримали невеликі подарунки та солодощі від нашої бібліотеки!
Ми хочемо подякувати діткам, батькам, усім хто завітав на наше свято, хто допомагав у його проведенні! Ми щиро віримо, що наші діти будуть жити у мирній, незалежній, процвітаючій країні! Все буде Україна!

      

Переглядів: 94 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close