Головна » 2018 » Березень » 24 » Урочисте відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання
13:58
Урочисте відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання

  Із пробудженням природи весна несе нам багато прекрасних свят. Але сьогодні мова піде про свято, яке не позначено червоним у календарі, але воно є улюбленим для дітвори, для усіх, хто пов’язав своє життя з книгою, з бібліотекою.


Це – Всеукраїнський тиждень дитячого читання, свято, яке прикрашене особливим колоритом – дитячими дзвінкими голосами, сміхом, гумором і, звичайно, книгами.


  23 березня у читальній залі районної дитячої бібліотеки відбулось урочисте відкриття  тижня  дитячого читання "Світлішає на світі, коли читають діти".  На книжковий показ "Зустрічаємось з книжками, прикрашаємось думками" завітали справжні казкові герої: Принцеса (Дарія Залуцька) та Магістр (Петро Войцехівський), веселий Незнайка (Іван Жук) та кмітлива Червона Шапочка (Катруся Слободян) і подарували дітям  радісний настрій і справжнє казкове свято.

Наші гості разом із ведучою свята Валерією Жук не лише розповіли про традиції святкування та презентували різноманітні заходи, які будуть проводитись у районній дитячій бібліотеці протягом Тижня, а й провели для всіх учасників різноманітні конкурси та вікторини.

Усім присутнім музичний дарунок подарувала Аня Пиптюк.
  Свято книги та читання нікого не залишило байдужим. Діти йшли з бібліотеки з гарним настроєм, переповнені  по вінця новою, цікавою інформацією, зі своїми улюбленими книжками та закликом "Читай, як я! Читай краще за  мене!".
Чекаємо на  вас, книголюби під час весняних канікул на веселі читання та книжкові відкриття.! А нових друзів запрошуємо приєднуватись до нашої дружньої читацької родини  і побачити, які цікаві речі відбуваються у нашій бібліотеці!

 

  

 

Переглядів: 379 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close