Головна » 2023 » Серпень » 10 » Всеукраїнський конкурс "Лідер читання "
15:20
Всеукраїнський конкурс "Лідер читання "

.    10 серпня  відбувся 6 всеукраїнський конкурс «Лідер читання 2023». 10 учасників з різних куточків нашої громади нарешті мали змогу позмагатись із рівними собі у затишній залі Центральної бібліотеки. Розпочали ми з вітальних слів директорки КЗ «Центральна бібліотека» Віньковецької селищної ради Світлани Кушнір та з щоденної загальнонаціональної хвилини мовчання о 9:00.
    Нарешті конкурс відбувся офлайн, це було справжнє свято як для юних читачів, так і для бібліотекарів. Бачити світлі очі, сповненні жаги до знань та прочитання книг справжня насолода. Тематичні розповіді, вікторини, письмові завдання, музичні цікавинки, книжкові виставки сповненні підказок, показували шлях до перемоги. Читачів оцінювало журі до складу якого увійшли: Аркадій Ткачук – докторант інституту історії науки Польської академії наук. Запійний читач своєї та усіх сусідніх бібліотек Волинської області. Людина яка читає з чотирьох років, має власну бібліотеку, у якій більше ніж три тисячі книг, і не лише українською мовою. Катерина Лаврова – культуролог, методист краєзнавства та туризму будинку культури. Жук Валерія – культуролог, працює бібліотекарем у КЗ «Центральна бібліотека». Перемогу здобула Юля Мельниченко, учениця 8-Б класу Віньковецького ліцею, читачка бібліотек околиць.
    «Лідер читання 2023» присвячений таким ювілярам: Ользі Кобилянській (27 листопада 1863 року); Марко Вовчок (22 грудня 1833 року); Борису Грінченку (27 листопада (9 грудня) 1863 року).

Переглядів: 101 | Додав: vinkivcirdb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close