Головна » 2021 » Червень » 24 » Вуличний майстер-клас "Комікси"
12:07
Вуличний майстер-клас "Комікси"

   Комікси ввійшли в наше життя. Усі знають про супергероїв Marvel, про Бетмена та Супермена, і не один графічний роман уже давно надійно поселився на поличках книжкових шаф домашніх бібліотек, але мало кому відомі сучасні українські комікси, які розповідають про героїв Київської Русі та сучасних героїв, що мужньо захищають Україну у зоні проведення АТО. 
У рамках реалізації проєкту "Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці" для юних користувачів бібліотеки у літньому читальному залі під відкритим небом було проведено презентацію українських коміксів «Герої світла», «Звуки миру» та майстер-клас із створення коміксів.
Під час перезентації провідний бібліотекар відділу обслуговування дітей Лариса Матковська розповіла про історію створення коміксів, про українські видавництва, які впевнено завоювали своє місце на книжковому ринку.

 У кожному коміксі  розгортається захоплюючий сюжет, завдяки чому діти зможуть дізнатися багато цікавого. А головне, дітям подобається сам процес читання, бо чудові веселі малюнки нікого не залишать байдужим! А далі розпочалось саме цікаве - учасники презентація мали змогу самі спробувати намалювати свій комікс за власним сюжетом. Пані Лариса розповіла як скласти сюжет, зробити розкадрування, оживити героїв своїх коміксів.
 А ми запрошуємо вас до нас та  познайомитись із виданнями, які є в фонді біліотеки, адже комікси сприяють розвитку дітей, допомагають повірити в себе, сповнюють оптимізмом та надихають. А ще, завдяки візуалізації покращується концентрація і запам’ятовування, полегшується сприйняття дітьми складної теми, відпадає потреба в детальних описах і текст передає лише найважливіше, за коротший час подається більше інформації, розвивається відчуття послідовності дій, дитина заохочується читати наступні випуски.

Переглядів: 134 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close