Головна » 2022 » Травень » 3 » З вогнем не жартуй!
15:15
З вогнем не жартуй!

  Починаючи з 1999 року щороку 4 травня відзначають Міжнародний день пожежників. Свято було встановлено на згадку про трагічну загибель п’ятьох пожежників у лісовій пожежі в Австралії. Сьогодні в Україні, у реаліях війни героями стають усі, а особливо пожежники. Вони перші поспішають на допомогу, щоб максимально швидко загасити пожежу, дістати людей та тварин, розібрати завали, і не лише. Пожежні України мужньо допомагають тим, хто потребує евакуювання, переносять важкі багажі вимушеним переселенцям, надають допомогу при перетині зруйнованих мостів і роблять все, що в їх силах.
Тому, напередодні цього дня на відділі обслуговування дошкільників, учнів 1-9 класів та керівників читання відбулася бесіда "З вогнем не жартуй!".

Учасники ознайомились з історією відзначення Дня пожежника, розповіли правила пожежної безпеки. А потім усі вирушили у місцеву пожежну частину на невелику екскурсію та з подарунком для місцевої пожежної служби - великою листівкою, яку намалювали напередодні власноруч, та солодощами. Пожежники для дітей провели ознайомливу екскурсію депо, звичайно, дали посидіти у пожежному автомобілі, ще раз нагадали про те, чому не можна жартувати з вогнем. А дітки, в свою чергу, подякували за цікаву зустріч та шквал позитивних емоцій, подарували пожежній частині листів із щирими побажаннями від кожного.

 

  

Переглядів: 84 | Додав: VCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
close